tiistai 18. lokakuuta 2011

akkujen latausta ja kuulumisia

Huhhuh ja hei!



Me ollaan nyt kaikki neljän päivän lomalla treenauksesta. Loma tuli meille tarpeeseen, koska töitä on paiskittu ihan sikana. Nyt kun saadaan levättyä niin ollaan perjantain treeneissä sitten taas kuin uudesti syntyneitä!



On TODELLA vaikea  ajatella että ensi-iltaan on pikkusen reilu viikko!!! 
Meidän työtahti on viime aikoina ollut kova, ja ollaankin treenattu melkein joka päivä kolmesta neljään tuntia.
Toissa treeneissä me saatiin ah-niin-ihanan Arjan puvut kokeiltavaksi Adele-kohtaukseen (Ne samat mitkä meillä telkkarissakin oli) mutta tehtiin muutamia muutoksia koskien sitä, kuka mitäkin pukua sitten tulee pitämään. Tuli ihan STAGE-kevät mieleen kun tytöt juoksi ympäri koulua mekoissaan ja kääntyili peilin edessä!

Samoissa treeneissä Oliver, Räikkä, Anski ja Johan kävi koulun studiossa äänittämässä "nauru-nauhoja". Se mitä tämä tarkoittaa, selviää sitten itse showssa ;) Venla ja Meritta kävi treenauttamassa meidän tulevaa tausta-bändiä ja bändi on kuulemma mielettömän loistava!





 Sitten seuraavaan. Kuten kaikki varmasti ovatkin kuulleet:  KAIKKI LIPUT OVAT LOPPUUNMYYTY.
(Itseasiassa ne myytiin kolmessa tunnissa, ja linjat oli tukossa koko ajan!)
Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan facebookissa yhteisössä nimeltä Stage - Cynkkari Jyväskylä.

 










Jos sulla kuitenkin lippu on jo varattuna, niin muistakaa että ensi viikolla alkaa sitten lippujen maksu ja lunastus cynkkarin lukiolla!











Uudet komeat leiriläiset Rasse ja Pietari

Ylhäältä alas: Paavo, Pietari ja Rasse


Oikein mahtavaa syyslomaa kaikille, kenellä se nyt sattuu olemaan!
Suurella sydämmellä; Forest Camp



tiistai 4. lokakuuta 2011

forest camp- liput nyt varattavissa!

Mahtavuutta !
Nyt se on vihdoin tapahtunut. LIPPUJA MUSIKAALIIN VOI ALKAA VARAAMAAN!

Lippuja voi varata numerosta: 040 341 4650 joka päivä klo 16-20! Olkaa nopeita, sillä lippuja on rajoitettu määrä. Lippujen hinnat ovat 4e lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä ja 10e muilta immeisiltä. Elikkäs ei paha hinta pulitettavaksi siihen nähden mitä tulette näkemään! Nyt kaikki joukolla laittakaa puhelinlangat laulamaan, liput menee nopeesti!
Vielä kerran muistutettavaksi mihin ajankohtaan ootte itellenne lippuja varaamassa, eli one more time: Torstai 27.10 klo 19 ja Perjantai 28.10 klo 19 ovat kyseiset ajat!
Tuokaa vaikka pikkusisarus/kummilapsi/naapurinlapsi/mummo/äippä/poikaystävä/koko suku viihtymään Aalto-salille yhdessä kanssasi!

Eihän tälle voi kun hymyillä ja näyttää peukkua! ;)
                          Oikein lämpimästi tervetuloa kaikenmoiset otukset ja tyypit!

<3: Leiriläiset ja leirinjohtajat

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

HERÄTYS!

Heippa kaikki! Päätin ottaa kunnian kirjoittaa ensimmäisen kirjoituksen tänne pitkään aikaan, ja kertoa teille lukijoille vähän että missä mennään.
Kuten varmasti kaikki ovat kuulleet, - Meidän musikaaliin esitykset ovat nähtävissä Jyväskylän aalto-salilla  to 27.10 ja pe 28.10. Lippuja voi varata numerosta joka tukee huomenna eli maananataina julkisuuteen! Olkaa sit tarkkana ku porkkana, ne tulee menee nopeesti!





Meidän vapaa- aika on mennyt lähinnä treenaamiseen,  sillä muutoksia on tehty musikaalin kohtauksiin, ja meillähän on kolme uutta stage-poikaa meidän perheessä nykyään, joille on täytynyt näyttää leirin rutiinit!

Me ollaan kaikki aivan innoissamme siitä, että me ollaan nyt oikeasti tehty tää itse.
Meidän vastuuopettajilla ei oo juuri ollut ollenkaan aikaa paimentaa meitä, joten meidän on täytynyt olla oman itsemme ohjaajia koko tän treeni-ajan! Se on vaikeampaa kun mitä me kuviteltiin, mut hienosti me ollaan edetty ja oon tosi ylpeä jokaisesta.



Mitä sitten aalto-salilla tulette näkemään? Keväällä pyörineestä STAGE-ohjelmasta tullaan näkemään tutut kohtaukset, - jotkut niistä hieman muunneltuna. Myös uusia kohtauksia ja hahmoja nähdään. Tarinaa on syvennetty moneen eri suuntaan. Sä et haluu missata tätä!!!


<3Pirjo Räikkä