sunnuntai 2. lokakuuta 2011

HERÄTYS!

Heippa kaikki! Päätin ottaa kunnian kirjoittaa ensimmäisen kirjoituksen tänne pitkään aikaan, ja kertoa teille lukijoille vähän että missä mennään.
Kuten varmasti kaikki ovat kuulleet, - Meidän musikaaliin esitykset ovat nähtävissä Jyväskylän aalto-salilla  to 27.10 ja pe 28.10. Lippuja voi varata numerosta joka tukee huomenna eli maananataina julkisuuteen! Olkaa sit tarkkana ku porkkana, ne tulee menee nopeesti!





Meidän vapaa- aika on mennyt lähinnä treenaamiseen,  sillä muutoksia on tehty musikaalin kohtauksiin, ja meillähän on kolme uutta stage-poikaa meidän perheessä nykyään, joille on täytynyt näyttää leirin rutiinit!

Me ollaan kaikki aivan innoissamme siitä, että me ollaan nyt oikeasti tehty tää itse.
Meidän vastuuopettajilla ei oo juuri ollut ollenkaan aikaa paimentaa meitä, joten meidän on täytynyt olla oman itsemme ohjaajia koko tän treeni-ajan! Se on vaikeampaa kun mitä me kuviteltiin, mut hienosti me ollaan edetty ja oon tosi ylpeä jokaisesta.



Mitä sitten aalto-salilla tulette näkemään? Keväällä pyörineestä STAGE-ohjelmasta tullaan näkemään tutut kohtaukset, - jotkut niistä hieman muunneltuna. Myös uusia kohtauksia ja hahmoja nähdään. Tarinaa on syvennetty moneen eri suuntaan. Sä et haluu missata tätä!!!


<3Pirjo Räikkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti