tiistai 12. huhtikuuta 2011

Käsistiimin tiistaitervehdys

Hei kaikki Cynkkarin kannattajat!

Täällä huutelee käsistiimistä kaksi aurinkoista opiskelijaa Jenna ja Eeva. Alku on lähtenyt hyvin ja käsis edistyy HUIMAA vauhtia! Itse lähdimme mukaan käsistiimiin koska teatterin tekeminen kaikin puolin kiinnostaa, sekä on hienoa nähdä miten oma luovuus näkyy näyttämöllä. Tiistait on parhaita, koska Arja on paikalla ja hän antaa eniten inspiraatiota ja energiaa meille kaikille! Plus (+) stage-eväät lämmittää mieltä ja vatsaa (MUKIMUKIMUKIMUKIMUKIMUKIMUKIMUKIMUKIMUKI).

Käsistiimissä huitelee n. 10 henkilöä joista jotkut on enemmän paikalla kuin toiset, mutta kaikkien ideat otetaan tietenkin huomioon. Olemme keksineet paljon kaikkea viitteellistä, kröhöm, ja ideamme on otettu usein ilolla vastaan. Näyttelijät itse saavat vaikuttaa käsikseen, jos heillä tulee parempia ideoita kuin meillä, tätä harvoin tapahtuu.. Käsistiimi on yhtenäinen porukka, jossa rakkaus ja rauha kukoistaa. (Luokkaan saapui näyttävästi tämän kertaiseen blogijengiimme Alina, tervetuloa. Hän sanoo: "Moi!")

Kolme sanaa riittää kuvamaan ihanaa tähtivalmentajaamme: hän on paras. Siinä se. Hänen kokemuksensa säteilee ulos ja se vaikuttaa todella positiivisesti meihin kaikkiin. Sekä käsistiimi että esiintyjät saavat Arjalta tärkeää rakentavaa palautetta, josta on suuri hyöty. Ei sovi myöskään unohtaa talonsisäisiä upeita ja valovoimaisia opettajiamme - Maarittia, Kaisaa ja Arimoa. He uhraavat omaa vapaa-aikaansa meidän, tainno näyttelijöitten, opastamiseen ja tukemiseen. Olemme siitä hyvin kiitollisia, ilman heitä olisimme hukassa. No siis emme olisi sudessa :) Arimo sovittaa biisit täydellisesti ja Kaisan taidot auttavat koreografioiden teossa. Maarit auttaa näytteljöitä ilmaisutaidollisesti ja poistaa meidän töistämme kliseiset piirteet.

Lopuksi haluamme ilmoittaa että STAGE ALKAA HUOMENNA JOTEN HOPI HOPI TELKKARIN ÄÄREEN SITTE KLO 19. Me käsistiimi ja stagelaiset nautimme tästä spektaakkelista kaikin siemauksin huomenna kisakatsomon muodossa, eväät ja kaikki ;) Bloggailu jatkuu ja tulette kuulemaan huiketa sisäpiirijuttuja ja fiiliksiä jatkossa sekä meidän käsistiimiläisten että näyttelijöiden tiimoilta.

Rakkaudella Jenna, Eeva ja Alina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti