perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kisakatsomo kuittaa!

Hellurei, blogistalkkerit!

Niinkuin Juuso jo vihjailikin, eilen seitsemään mennessä oli Stage-jengi jälleen kerran onnistunut valtaamaan opettajien kahvihuoneen, tällä kertaa kisakatsomon merkeissä! Ihmisten ja tavaroiden levittäytymisen lahjakkuudesta kaiken oleellisen kertoi siivoojan järkyttynyt ilme ovella…

Jo Dr. Philin jälkeisellä mainoskatkolla hurrattiin jokaiselle Stage-mainokselle, mutta ohjelman ajaksi sovittiin, että suut pidetään supussa. Sopimus toimi jopa yllättävän hyvin (huom. Cynkkarin mittakaavalla). Mainoskatkoilla alkoi tietysti heti kauhea keskustelu ja herkkulautasten täydennys. Vaikka melkein kaikki oli jo tsekannut ykkösjakson netistä, oli ihan eri juttu katsoa oikeaan lähetysaikaan porukalla, kun tiesi, että nyt kaikki muutkin istuu sohviensa ääressä töllöttämässä!

Yhteishenki ja jeejeefiilis kasvoi koko lähetyksen ajan niin että kohina kuului! Enkä sano tätä siksi, että se kuulostaa hyvältä blogissa, vaan siksi, että se on totuus! Täytyy myöntää, että ruudusta löytyi niin pahimmat vastustajat, kuin joidenkin tyttöjen uudet päiväunien kohteetkin… Kaikissa kouluissa näkyy olevan tosi paljon taitoa, ja kadehdin esiintyjiä siitä, että ne pääsee Helsingissä tutustumaan niin moniin loistaviin tyyppeihin!

Mahtava fiilis ei ainakaan eräiden osalta loppunut lähetyksen kanssa yhtä aikaa. Heti siivoamisen jälkeen oli pakko päästä tsekkailemaan, mitä netissä kommentoitiin ja jäädä muuten vaan hölisemään. Paatuneimmankin nelikon oli kuitenkin pakko häipyä ennen yhdeksää, ettei hälytysten laukeaminen olisi aiheuttanut kohtausta. Lähdin siis pyöräilemään kotia kohti ja jatkamaan (erittäin tärkeää) keskustelua FB:ssä.

Nyt en millään malta odottaa seuraavaa jaksoa ja pian toivottavasti nettiin ilmestyvää viikkovideota, joka on ihan liian mahtava! Niin ja kannatan Juuson ajatusta siitä lumien sulamisesta.

PS. Opettajillekin jätettiin herkkuja varustettuna lapulla, jossa taidettiin vihjailla jotain numeroiden nostamisesta…

- Alina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti