torstai 14. huhtikuuta 2011

Juuson tunnelmointia Keuruulta

Moikkelios !

Enpä oo ikinä bloggaillu eli älkää te ammattilaiset analysoiko :--) heha.

Ressiä pukkaa vähän joka suunnalta, mutta sikahyvä fiilis olla mukana Cynkkarin stageporukassa. Tosi hyvä tiimi ja super ryhmähenki, porukka tiivistyy ja lähenee koko ajan. Lukiookin pitäis samalla JOTENKIN käydä mutta hei, kyllä tästä selvitään. Ja kunnialla jos se meistä on kiinni !

Ollu tosi epätodellinen olo jo siitä asti kun koe-esiintymisistä oli selvitty, pikkuhiljaa alkaa todellisuus painaa päälle. Harkkoja on PALJON, ja hyvä niin. Ollaan kehitytty jo ihan älyttömästi ja koko ajan paranee. Unta ei kyllä saa tarpeeks, ja se kyllä näkyy ja tuntuu. Olo on ku jollain.. tosi väsyneellä. Välillä tekee penkillä istuminenkin tiukkaa. Kyllä se silti tiedettiin ku tähän lähettiin, ettei helppoa tuu. Ihan toistaseks siedettävissä rajoissa kaikki huonommat jutut kuitenkin, jepajee.

Tuntuu ettei aikaa oikein mihinkään saa riittämään, varsinki ku ajomatkaa jo jyväskylään tulee 65 km (= reilu tunti busseilua yhteen suuntaan/päivä <3) + stagen päälle koulu ja kaverit ja muut hommelit. Nyt ku tätä kirjottelen on menossa mukana myös kaikkien aikojen kaveri koeviikko. Lisäpaineita vaaaan, ja kymppejä satelee :))

AINIIIN ja arja (koriseva, daa) on cool eli mahtava. Luo positiivista tunnelmaa koko jengiin, antaa hyviä neuvoja ja kaitsee meiän apinalaumaa. Kaikki projektiin osallistuvat opettajat on myös tosi hyvällä asenteella ja otteella mukana. Me oppilaat saadaan se tuki ja ohjaus mitä tarvitaankin, muttei kuitenkaan liikaa puututa ja aseteta rajoja. Sen suhteen voi siis olla tosi tyytyväinen. Ollaan kyllä jokasta henkeä myöten tosi tiivis ryhmä, ei kukaan tunnu kenenkään pomolta ja mun mielestä se on hyvä. Hyvä fiilis ku tietää että kaikki on samalla viivalla ja kaikkien ideat ja ajatukset otetaan huomioon.

Käsistiimi ja nettitoimitusporukka, ylipäätään KAIKKI ketkä on mukana on tehny iha loistavaa työtä ja osottanu sen, että kyllä meiän koulussa osaamista riittää joka suuntaan. Wuhu. : )

Älytöntä stressiä lukuunottamatta kaikinpuolin hyvä ja odottava tunnelma koko projektia kohtaan, paljon on tehty ja paljon on vielä edessä. Kyllä kaikesta suoriudutaan mitä vastaan tulee, on meillä sen verran motivaatiota ja intohimoa tätä hommaa kohtaan.

Kesäkin jo kohta (kai) tänne Keuruullekin saapuu ja ilosella mielellä tätä hommaa tehdään - jokanen on varmasti täysillä mukana. Varokaa vaan kaikki, kyllä täältä on kova (paras) porukka tulossa.

Muistakaapa kaikki tsekkailla päivityksiä facebookissa ja muuallakin! Keskiviikon kisakatsomossa oli huimaa tunnelmaa, mutta siitä kertoilee varmasti joku muu tarkemmin!

Sula jo lumi.

1 kommentti: